• Beste speelsters en spelers,

Zoals elk jaar is het een puzzel om de teams samen te stellen.

De technische commissie heeft na overleg met leiders en trainers ook dit jaar weer de teams samengesteld en voorgelegd aan de jeugdcommissie.

De indeling is te zien op de site onder het kopje “teamindeling 2021/2022”.

Mochten er toch nog vragen of opmerkingen zijn over de teamindeling dan deze graag per mail sturen naar jeugdcommissie@svhaarle.nl

We zullen deze vragen en/of opmerkingen in behandeling nemen en hier zo spoedig mogelijk een passende reactie op geven.

Tevens is er nog behoefte aan jeugdleiders en -trainers voor diverse teams. Wanneer u hier belangstelling voor heeft kunt u terecht bij een van de leden van de jeugdcommissie of u kunt een mail sturen naar jeugdcommissie@svhaarle.nl

Het corona seizoen 2020/2021 is bijna ten einde. Zaterdag 19-06-2021 zijn de laatste afsluitende wedstrijden van het seizoen. Helaas dit jaar zonder slotdag of algemene afsluiting.

We hopen jullie allen volgend jubileum seizoen weer te zien.

Met sportieve groet,

de Jeugdcommissie.