•  

  SV Haarle Winnaar SNO Enquête seizoen 2022 -2023

  09 oktober 2023

  Beste SNO-ers,

  Scheidsrechtersvereniging Nijverdal en Omstreken (SNO) levert (assistent)scheidsrechters voor vriendschappelijke duels bij 46 verenigingen in de directe omgeving. Dit betreft (nagenoeg) alle zaterdag en zondag verenigingen in de regio Ommen, Hardenberg, Holten en Rijssen. Diverse clubs zijn actief in de top van het amateurvoetbal, maar wij voorzien ook de clubs die in de vierde en vijfde klasse actief zijn. Wij kunnen maatwerk leveren voor onze leden, aangezien wij op deze wijze altijd in staat zijn om een goede match te maken tussen het niveau van de arbiters in combinatie met het niveau waarop de vereniging actief is.
   
  Onze leden geven (bij zowel competitie- en vriendschappelijke wedstrijden) door middel van het invullen van de SNO enquête een beoordeling over de wijze waarop ze worden ontvangen door clubs. Denk hierbij aan onderwerpen zoals gastvrijheid, facilitaire aspecten en veiligheid. Het bestuur van SNO heeft ervoor gekozen om twee verschillende enquêtes te introduceren. Enerzijds een enquête voor de eerste elftallen, maar sinds kort ook een enquête voor reserve elftallen, vrouwenteams en jeugdelftallen.  Als wij ons focussen op de eerste elftallen, dan kunnen wij met trots melden dat voor het seizoen 2022 - 2023 SV Haarle voor de eerste maal in hun geschiedenis winnaar zijn geworden van onze SNO enquête.

  Op zondag 1 oktober jl. toog ons TC Lid Stan Endeman naar Haarle. In de middag stond de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen gepland tegen VV Holten. Stan overhandigde Lukas Tillema, secretaris van SV Haarle, het behaalde certificaat. SV Haarle zal als prijs een bezoek krijgen van de Technische Commissie van SNO. Deze heren zullen een spelregelavond (op interactieve wijze) gaan invullen.
   
  Via deze weg willen wij als bestuur van SNO SV Haarle van harte feliciteren met de gewonnen prijs en hopelijk mag deze sympathieke club als voorbeeld fungeren voor andere amateurclubs uit de regio!
   
  Een sportieve groet,
   
  Bestuur SNO Nijverdal