• Op de dag van de Lintjesregen heeft onze burgemeester Anneke Raven de versierselen, die horen bij een Koninklijke Onderscheiding, uitgereikt aan ons clublid Gé Knobben.

Naast oud-voetballer, vrijwilliger en supporter is Gé ook al jarenlang een Jeu de Boule speler bij onze vereniging.

Gé is van grote invloed op het welzijn van onze jeu de boules afdeling. Al vanaf de oprichting in juni 1999 heeft Gé een coördinerende rol binnen deze afdeling. Na het overlijden van de oprichter Anton Rensen in 2012 is Gé de kartrekker geworden.

Het best komt zijn belangrijke rol tot uitdrukking in het regelen van de jeu de boules competitie binnen onze vereniging. Met als jaarlijkse hoogtepunt, het organiseren van een groot regionaal jeu de boules toernooi op onze sportvelden. Dit toernooi, waaraan meestal wordt deelgenomen door deelnemers met een gevorderde leeftijd, heeft een deelnemersaantal tussen de 140-160 en is al 15 edities gehouden.

Ondanks zijn hoge leeftijd van 85 jaar lijkt Gé een onvermoeibare persoon, die vol enthousiasme en energie, anderen de spelvreugde van de jeu de boules sport weet bij te brengen. Ook familiegroepen, vriendengroepen en buurtgroepen die onze jeu de boules banen willen huren, begeleidt hij met uitleg en materialen.

Voor de kleine dorpsgemeenschap als Haarle is Gé het voorbeeld van een actieve oudere die anderen mee weten te nemen in het bewegen en het halen van oudere dorpsgenoten uit het dreigende isolement van de ouderdom.

SV.Haarle is trots op Gé Knobben en is blij dat het de Koning heeft behaagd, Gé te benoemen tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.