• In Memoriam: Marinus Knobbben

21 jun 2020 Beheerder
    • 0
  • Ons bereikte het droevige bericht dat Marinus Knobben afgelopen vrijdag 19 juni, na een lang ziekbed, op 81-jarige leeftijd is overleden.

Marinus was in zijn voetballeven een verdienstelijke doelman. En nadien ook vele seizoenen een goede verenigingsscheidsrechter. Hij was erg handig en als klusser heeft hij vele (bouw)werkzaamheden aan onze accommodatie uitgevoerd.

Marinus hield graag van een praatje en een grapje. Vandaar dat de rol van scheidsrechtersbegeleider hem op het lijf was geschreven. Zijn trouwe aanwezigheid op de tribune en in de kantine als supporter van vele jeugd- en seniorenwedstrijden zullen wij erg missen.

Marinus was een voetbal- en verenigingsmens in hart en nieren. De reden om hem destijds te benoemen tot Lid van Verdienste van onze voetbalvereniging.

We wisten allen dat een afscheid van Marinus onvermijdelijk was maar het stemt ons droevig om hem nu definitief te moeten missen.

Maandag 22 juni van 19:00 uur tot 20:00 uur is er gelegenheid om van Marinus afscheid te nemen aan huis, aan de Wiegerstraat 23 te Haarle.