• Met ingang van het seizoen 2020-2021 is Het Schaartje Haarmode naast de Sallandse United, de trotse hoofdsponsor van de voetbalvereniging SV Haarle.

  Eigenaresse Gerdien Klein Horsman draagt onze voetbalvereniging al vele jaren een warm hart toe en is al sinds 1996 de elftalsponsor van ons lagere seniorenteam. En in het jaar waarin Het Schaartje het 30-jarig bestaan in Haarle viert, komt hier het hoofdsponsorschap van de plaatselijke voetbalvereniging bij.

  SV Haarle verwelkomt Het Schaartje als hoofdsponsor en wenst de samenwerking veel succes toe.

   

  Het Schaartje (kappers van nu)

  Het Schaartje is al 30 jaar een begrip in Haarle. Zij is uitgegroeid tot 4 kapsalons en 3 schoonheidssalons en is gevestigd in de plaatsen Haarle, Luttenberg, Holten en Ommen.

  In elke vestiging staat een zeer gemotiveerd team dat u graag van dienst is op het gebied van haarverzorging en schoonheidsverzorging. Een team dat altijd op de hoogte is van de laatste haartrends en kniptechnieken van het kappersvak. Ook in het schoonheidsvak zijn zij op de hoogte van de laatste trends en technieken van de uiterlijke verzorging. Door verschillende specialisaties in het schoonheidsvak kunnen zij u van verschillende werkzaamheden van dienst zijn. Alle vestigingen staan garant voor kwaliteit en comfort. Graag zien zij u in één van hun vestigingen.

  Het Schaartje is gevestigd aan de Kerkweg 12a, 7448 AD Haarle. https://www.hetschaartje.nl/