• Corona Protocol

Aanpassing Corona Protocol nav persconferentie Mark Rutte op dinsdag 13 oktober

Het kabinet heeft dinsdagavond 13 oktober wederom extra maatregelen aangekondigd om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Deze extra maatregelen gaan in vanaf woensdag 14 oktober 22:00u en gelden vooralsnog voor de komende vier weken.

De maatregelen betreffen: alle amateurcompetities worden stilgelegd, alle sportkantines en kleedkamers blijven gesloten en er wordt geen publiek toegestaan op de sportaccommodatie.

• Voor alles geldt: gezond verstand gebruiken staat voorop
    • We hanteren de gestelde hygiĆ«nemaatregelen en hangen die ook zichtbaar op
    • Spelers, trainers/begeleiders en supporters met griepverschijnselen blijven thuis.
    • Ook blijft de speler, trainer/begeleider en supporter thuis als 1 persoon van het gezin griepverschijnselen heeft.
    • Ouders instrueren hun kinderen goed wanneer deze van huis gaan naar de vereniging
    • Neem je eigen bidon mee om te drinken.

• Alle competitiewedstrijden zijn geschrapt.

Vervoer naar uitwedstrijden

• Alle competitiewedstrijden zijn geschrapt.

Trainingen

• Seniorenteams mogen alleen trainen in groepen van vier personen en met onderling 1,5 meter afstand. Er mogen meerdere groepjes van vier op 1 veld trainen.
    • Voor jeugdteams geldt geen beperking in de groepsgrootte en de onderlinge afstand tijdens de training. Zij mogen onderling trainingswedstrijdjes spelen bij de eigen vereniging.
    • [In afstemming met NOC/NSF heeft de KNVB bepaald dat spelers in het O19 team behoren tot de jeugdspelers.]  Gemeente Hellendoorn staat dit niet toe omdat dit niet in lijn is met de noodverordening van de Veiligheidsregio Twente.
    • Geen ouders/ toeschouwers langs de lijn. Kinderen komen zelfstandig naar het sportpark.
    • Ouders die hun kind brengen en halen zijn alleen aanwezig op de parkeerplaats.
    • Kleedkamer 6 kan gebruikt worden als garderobe. Voor de senioren geldt dat zij de 1,5 meter afstand ten alle tijden hanteren.
    • Het damestoilet bij de kleedkamers kan gebruikt worden als algemeen toilet.

Kleedkamers

• De kleedkamers zijn gesloten

• De kantine is gesloten

Wanneer ben ik als speler wel of niet welkom op De Pastoorsmoat ?   Raadpleeg onze beslisboom (zie op onze website www.svhaarle.nl onder meny Vereniging) of via https://www.svhaarle.nl/corona-beslisboom

Dit protocol kan gewijzigd worden wanneer daar aanleiding toe is. In de afgelopen maanden zijn er veel wijzigingen geweest rondom de voorschriften en richtlijnen. En naar alle waarschijnlijkheid zullen er in de komende periode nieuwe inzichten ontstaan waardoor dit protocol aangepast zal worden.

Het landelijke protocol kun je hier nalezen: https://nocnsf.nl/sportprotocol

Voor praktische vragen verwijzen we graag naar de website van de KNVB: https://www.knvb.nl/nieuws/amateurvoetbal/uitgelicht/59625/veelgestelde-vragen-over-het-coronavirus-en-voetbal