• Clubman Jordi Willems volgend seizoen onze nieuwe hoofdtrainer

22 dec 2020 John van der Ven
    • 0
  • Met trots kunnen we melden dat volgend seizoen onze clubman Jordi Willems de nieuwe hoofdtrainer is.

De 25-jarige Jordi was seizoenen lang de doelman van ons vlaggenschip voordat een slepende blessure hier een einde aan maakte. Jordi is een kenmerkende vertegenwoordiger van ons beleid waarin we eigen vrijwilligers helpen hun ambitie te bereiken door hen te ondersteunen en trainerscursussen te laten volgen.

Jordi is trainer geweest van verschillende leeftijdsgroepen in onze jeugd en van ons 2e elftal. Daarnaast is hij ook buiten onze vereniging werkzaam geweest als jeugdtrainer van Wijhe'92 O17. Momenteel is hij seniorentrainer van het 2e van de Witkampers en assistent trainer van Witkampers 1 als onderdeel van zijn opleiding tot trainer UEFA B (voorheen TC2).
    Ondanks zijn jeugdige leeftijd en dat veel selectiespelers leeftijdsgenoten zijn, zijn we er van overtuigd dat Jordi gereed is voor de job van hoofdtrainer.

We wensen Jordi veel succes en plezier toe als hoofdtrainer van onze voetbalvereniging.